Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Wilt u zelf een referentie achterlaten? Stuur ons dan gerust een email.

Zeer aan te raden!

Als niet bekenden, die een flat hebben gekocht in het mooie en rustige Zutphen, zochten wij voor het repareren van scheuren, schilderen van wanden en plafonds een betrouwbare en vakkundige schilder. Via een medewerkster van de VVV Zutphen zijn wij in contact gekomen met Kader Yilmaz van Lika Schildersbedrijf. Kader heeft er voor gezorgd dat de flat er weer piekfijn uitziet. Het was voor ons een hele geruststelling dat hij al het werk en de afspraken daaromheen zo goed is nagekomen terwijl wij 130 km verderop zaten. Een goed en betrouwbaar bedrijf, zeer aan te raden!

Ati en Johan Zwart.

Goed werk!

Rustige, gedegen aanpak en fijn contact.

Ons trappenhuis zag er niet uit. Het is fantastisch opgeknapt. Daarbij nog een muurtje behangen in onze woonkamer. Prachtig !

Wij zijn meer dan tevreden !

Peter en Leny.

Tevredenheid gegarandeerd!

Schildersbedrijf Lika heeft bij ons dit jaar het huis aan de buitenkant weer netjes in de verf gezet. Prima vakwerk. Niet alleen schilderen maar ook netjes kitten en timmerwerk uitgevoerd om zo het houtwerk weer voor jaren goed in de verf te hebben.
Na het schilderwerk zag ik nog enkele oneffenheden in het schilderwerk die gelijk zonder problemen werden gecorrigeerd.
De schilders komen netjes hun afspraken na en ik kan eenieder aanbevelen om met Lika in zee te gaan. Tevredenheid gegarandeerd.

Erik en Mariska Lowenthal.

Zeer goede ervaring!

Al jaren ons vertrouwde adres voor vakkundig advies/werk door schilder Kader als timmerman Jeroen.

Zij werken uitstekend samen en netjes. Er wordt snel geschakeld als blijkt dat het houtwerk bijvoorbeeld eerst vervangen moet worden voordat er geschilderd kan worden.

Ingrid en Pieter Dieckmann”


Ingrid Bolwerk/Dieckmann

Zeer tevreden!

Ik heb Lika schildersbedrijf benaderd om mijn tafel te lakken . Ook voor kleine klusjes draait Lika schildersbedrijf de handen niet voor om. Echt een fijn bedrijf en prettige mannen om over de vloer te hebben. Leuke gesprekken gehad,  een aanrader om dit schildersbedrijf te benaderen. 


Einde bericht!

Betsie Weijts.